Tarih ve Zaman
14-06-2024 -
23-06-2024
 
Etkinlik Türü
FESTİVAL ÜCRETSİZ
 
Etkinlik Konumu
Festival Park Kadıköy
 
Yol Tarifi
Festival Park Kadıköy

İBB Kültür AŞ şehrin dinamizmini ve heyecanını yansıtan Festival Park Kadıköy’de, futbol tutkunlarına heyecan verici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Rexona ve Arçelik’in ana destekçi olduğu; Tiktak, Evyap, WD-40, DeFacto, Nivea, Turknet, Sportive, Sahibinden ve Spor İstanbul’un katkılarıyla gerçekleşecek Fanzone İstanbul ile Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, Festival Park Kadıköy’de dev ekranda futbolseverlerle buluşacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından 2022 yılında şehre kazandırılan multidisipliner açık hava etkinlik mekânı Festival Park Kadıköy, farklı deneyimlere kapılarını açmaya devam ediyor. 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa’nın en saygın futbol turnuvası Euro 2024 maçları, İBB  Kültür AŞ organizasyonuyla gerçekleşen Fanzone İstanbul etkinliği kapsamında Festival Park Kadıköy’de izlenebilecek.

Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’nın 4. Düzenlendi Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’nın 4. Düzenlendi

Şehrin kalbinde konumlanan mekân yalnızca maç gösterimleri değil; yeme içme alanları ile dj performansları, çeşitli spor aktiviteleri, oyunlar gibi heyecanlı etkinliklerle bir festival atmosferi sunacak ve futbol coşkusunu zirveye taşıyacak.

Rexona ve Arçelik‘in ana destekçi olduğu; Tiktak, Evyap, WD-40, DeFacto, Nivea, Turknet, Sportive, Sahibinden ve Spor İstanbul’un katkılarıyla gerçekleşecek gerçekleşecek Fanzone İstanbul ile Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı yakından takip etmek isteyenler, 10 Haziran itibarıyla Radar Türkiye üzerinden ücretsiz kayıt oluşturabilirler.

Tüm etkinlikler ücretsizdir. Sınırlı kapasitedeki etkinliklere giriş için Radar Türkiye uygulamasından kayıt oluşturulması gerekmektedir.
Her maç için ayrı kayıt yapılması gerekmektedir. Kayıt oluşturmak istediğiniz karşılaşmanın tarihini seçerek “Spor” kategorisi altından kayıt oluşturabilirsiniz.
Festival alanı, yalnızca maç olan günlerde açık olacaktır.
23 Haziran sonrasında aynı saatte oynanacak maçların yayını, gruplardaki puan durumuna göre belirlenecek ve günlük olarak duyurulacaktır.

Editör: Nihat Uludağ